HeartFellow'S

Friday, 3 February 2012

terukir di bintang tak mungkin hilang cinta ku pada mu


hari hari ni saya nak wish moleh ? nak wish untuk kasih sayang saya . 


3.2.2012
dear mummy ; H Fazizah Bte Dat . i love you mommy walaupon mama dah tua haha :P i love you mommy . thanks sebab jaga baby sampai dah besar gemuk nie . haha thanks sebab sabar dengan budak banyak peel nie . thanks sebab selalu je belanja budak banyak cekadak nie . thanks sebab selalu sporting pasal bab pakaian nie . thanks sebab selalu je ada time baby sakit . thanks for everything mama . me love you always . 


4. 2.2012
ahmad hussaini azhar . apekkk ouhh apekkk kechingg kechinggg . happy birthday too youuu happy birthday to you . apek dah tua kan kan . well amoy still muda lagi nie . sorry tak dapat nak raikan apek . tapi nanti kalau amoy datang amoy datang bawa tepung jenama 'hussaini' ye apekkk . weee ~have a blash apek . May Allah bless you always apek . hope we're still friends . take a good care of you :)  me love you . 


kawan baik walau apa pun terjadi dia tetap ada untuk kita tapi kawan yang backstabber selalu buat kita sakit hati kan kan ? okbaii . 

No comments:

Post a Comment