HeartFellow'S

Friday, 2 March 2012

Insyallah till Jannah :)


our memory always keep in my heart 

actually i make this post sebab tadi terbaca blog Aida . and that remain me of you . yess beby , i miss you a lot . a lot . its been 3 month we lost contact . i know dear baby , i know we will face the problem . insyallah we will :)


teringat kenangan lama , i'm the bad bad girlfriend right b ? orang slalu sakitkan hati b , selalu buat b sedih , selalu buat b marah and more . orang pernah marah b time depan fatin . orang pernah sakitkan hati banyak sangat sangat kan ?  and orang pernah tipu b pasal dia . and b diam je , b taknak marah orang walaupon masa tu b dah membara sangat sangat . bila orang ingatkan benda nie balik , ya allah berdosanya orang .



"i will catch you if you fall , but if not i will fall with you"

tapi orang tahu , b lelaki yang baik , b penyabar , b tak pernah marah orang and b terima je orang seadaanya . b tak pernah merungut :) and i'm the lucky girl have you . thanks baby , thanks for the great 5 month . i love you and i really do . yooo incik muhd masri , kita dah genap 5 bulan nie . haha tak ku sangka tak ku duga wahai baby . haha ayat tak boleh blah . disebabkan awek anda ini tidak se romantik orang lain lalu ini sahaja yang dapat di khabarkan kepada awak :



sesungguhnya rindunyaaa kat awak wahai incik smarties , sangat rindu okey ? dah berbulan bulan tak text panjang , dah berbulan tak bergayat di atas dahan pokok taugeh , dah beribu saat tak berjumpa dan dah lama gila tak bersama sama . long distance ever , tak dapat call , tak dapat text dan tak dapat jumpa . susah kan ? bila jauh baru reti nak hargai , baru reti nak rindu dan baru reti nak sayang . thats the fact . jauh nie banyak mengajar kita kan b ? memang time sakit mesti nak cari b , time sedih mesti nak cari b dan bila happy sangat sangat metsi nak cari b . tapi sayang , kalau bernasib baik je b ada untuk orang . tapi tape b , i always waiting for you my love :)


"i'm here without you baby but you're still with me in my dream"

i will always waiting for you and always . take care love , be brave and fact the reality :) its okey , i'm here with you . and always support you . insyallah till jannah :)


i hate someone make me hurt and i really hate that . 
damea

No comments:

Post a Comment