HeartFellow'S

Saturday, 21 January 2012

Melaka - Muar - Ayer Hitam - Tangkak

actually benda alah ni tak rancang pon . memang tak rancang . bangun pagi mama said jum keluar pergi makan kat mee hasan akan mee bodoh . haha then dalam perjalanan jame sana sini . melaka dah macam kl pulak aku tengok . haih menci menci lalu membawa lah kami ke muar hanya untuk makang mee bandung . weee~


ini namanya otw ataupun yang lebih tepat adalah di dalam kete menghilangkan bosan . boooooo :P


okeh ini namanyaa kamera terlalu dekat maka muka aku jadi sebesar yang amat . haihh . ini dekat kedai yang popular tuuu ramai ouhh retis dengan vvip datang kedai diaa . hot gituuu nyahh . kau hado ? :3


mama papa n mee . 
aku nampak gemuk  dari belakang . pheww ~


i just love this .
kedai ni classic betul . well kaka tak na layan aku snap gambar kat sini . haih 

well bila dah abes jenjalan kat muar kitowg teruk gerak ke ayer hitam just for buy binatang binatang bodoh *mummy said * untuk dibawa balik . well ofcourse damea tak dapat beli sebab duit pon tak banyak sangat . yang sempat beli pencil case katak . its sokey minggu depan kitowg pergi sana lagi . weee~ 



ai talk with momma , momma tak kasi beli nie
menci u know . haih


maii daddy and mommy 

bila berjalan sakan di ayer hitam maka dengan comelnyaa kami berangkat ke tangkak iaitu untuk membeli belah baju raya tetapi hasrat terkubur sebab mama kata beli dah siap jelahh . and kitowg rehat di rumah nenek ani . hee sooo best u know , ai dapat makan bauh liamu manyak manyak sekali dengan dadih n whatever yang ada kat rumah dia tuu . wuuu wuuu


three siblings . 


style for today , dress , legging and boots <3



aiii sungguh seronok uouulllssss . berjalan jalan kesana kemari with pemelii . hee okey thats all . lebiuu guyss .

damia .

No comments:

Post a Comment