HeartFellow'S

Sunday, 15 January 2012

sunday event


today ofcoz ahh boring memanjang but its sokey . me layan movie ; rango , you're beautifull , kungfu panda and etc but i made my day happy because he calling me *senyumsampaitelinga.jpg* nahh disebabkan kemalasan melanda me tak sentuh homework and hamek kauuu kerja sekolah . bergunung tu hah . hee tape tape , separuh dah siapkan tadi . cool aint ? budak *sepiam* nak kene maintain buat kerja rumah , ulang kaji most like 3 hour a day and that drive me crazy . siapa kata budak spm best ? siapa kata ? meh hadap gua xD


say hai to my homeworkkkkk ! haii homeworkk , i hate you -.-' nampak tak nampak tak buku nota kecik tu ? well dah form 5 bila buku nota sama macam my girlfrengg hasyimah and buku nota itu ibarat kekasih hati perangan jantung okeh . yelahh semua cikgu cakap semua kat buku tu aku catit and yang paling penting nak tahu kerja sekolah ada berapa . baguih takk bauighh takk ? haha dan aku macam orang gila bila buku nota tu aku letak sepah sepah pas tu hilang -.-' well form 5 adalah untuk belajar dan belajar . sabar jelahh damea . wuuuuu ~


i want make myself clear about this . well insyallah no more 'him' . no more text and no more call . and i make this at my handfone . well kene beringat kan . sebab selalu aku nie biul sikit mesti nak teringat kat dia . haih . fone ari kene amek dengan ayah dia . :( no more text , no more call . kadang kadang je dapat call or text tu pon bila ayah dia tade . i miss us b . take care tau tauu . and i'm soo sorry sebab selalu fikir bukan bukan pasal b . selalu jea sakitkan hati b memacam lagi . b terlalu baik ouh . selalu je mengalah . i'm sorry keh sayang :'D lebiuuu much . 


baii deh weh pas ni dah tak moleh hapdate hapdate dah . mimie dah amek lappy dia . and mama dah bsiing suruh kemas barang apa semua . well damea is lazy and lazy is damea . wuu wuu ~ esok amek gaji kat wonderland . wuu wuuu forever duit masuk doh . and kaka kata lepas tu pg jaya jusco meletop . well lepas nie moleh makan aiskrimm kat sana . klahh see you tahun baru cina facebook , twitter and blog . lebiuu much

damea muchh xD

No comments:

Post a Comment