HeartFellow'S

Thursday, 12 January 2012

this is memory and always at my heart


ini akibatnya apabila baru kemaskan hanfone lalu aksi ku bergini : delete , eh omenyaa atototot , erkk ? , gambar nie pon ada lagi eh , ouhhhh . dan lalu terjumpa tuttttt tettt tottt , faham dok ? heee mana boleh bagitahu camgitu . ini semuanya adalah rahsia . baii deh weyh form 5 nie mmg tak larat noh . badan sakit bawa buku berat berat . ya allah sabar jelah . k tu je nak bebel . see this picture =========> hehe 



the perfect boyfriend and he always be here when i need him 


terjumpa apam love kat celah celah apam yang maida buat  

hai nama dia mawar tapi orang panggil dia pek 


bila terjumpa kucing parsi tak jadi mesti kene inform izzah . haha 


bersemangat kemana sahaja itu adalah prinsip gua 


berbangga la kamu kerana segala style tudung saya yang buatkan untuk si kakak 


luahan perasaan ketika memori datang bertandang di minda . cewahh ayat . 


katak , maxis always sent me a mms of frog and remain me at him . hee


dia hantar ni bila saya kata saya sedih . terharu okeh . thanks AA :D


i miss this memory , i miss chuu eyaa :')


ini namanya mengimbau kenangan kenangan lalu dan mula mempublishkannya :D
dameaomey . 

No comments:

Post a Comment